.Just for Life.
Zavirite u naš mali svet. Garantujemo vam neverovatnu zabavu. Dobrodošli na forum o svemu i svačemu. Na našem forumu,pored uobičajenih tema možete pronaći forumske novine i televiziju. Uživajte. ♥️ :)
Pekara 2znsa4p
.Just for Life.
Zavirite u naš mali svet. Garantujemo vam neverovatnu zabavu. Dobrodošli na forum o svemu i svačemu. Na našem forumu,pored uobičajenih tema možete pronaći forumske novine i televiziju. Uživajte. ♥️ :)
Pekara 2znsa4p
.Just for Life.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.Just for Life.

...

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Pekara

Ići dole 
AutorPoruka
.Volim.ga.najpunije.
Admin
.Volim.ga.najpunije.

Broj poruka : 103
Datum upisa : 02.06.2010

Pekara Empty
PočaljiNaslov: Pekara   Pekara EmptyPet Jun 04, 2010 6:26 pm

2 ortaka u pekari, klopaju burek.

1: E da vi’s foru, spavam ja juce, kad se sa ulice cuje neka graja. Ja na prozor...(njam, mljac).., kad ono pukla cev, izlila se kanalizacija, pice govna na sve strane.
2: (zuta faca)....Covece, jedem.
1: I tako, istrcim ja napolje, a noge do clanaka u fekalijama, smrdi, burazeru...( halap, halap, srrrk)...u picku materinu.
2: (crvena faca, u stomaku vrvori)...prestani, molim te.
1: Utom dodjose iz Vodovoda, raskopase asfalt, kad puce i druga cev, prste govna ko iz gejzira, deca se zajebavaju, igraju se u onoj sracki, babe iz ulice dosle, misle da je izvor lekovitog blata, pa se mazu...ma haos.
2: (ljubicasta faca, oduzeta moc govora, nesvarena hrana nadire iz zeluca)...blllmmmmmllll....
1: I tako...sve se to zavrsili, popravise cevi, ja se vratim u kucu sav okupan onim govnima, kad ono nema vode. E jbg, rekoh, i sednem da jedem.
2: (zelena faca)....bacanje pegle....
1: Sta ti bi odjednom???
Nazad na vrh Ići dole
https://justforlife.serbianforum.info

Pekara
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
.Just for Life.  :: .Life. :: Zabava-
Skoči na: